(VER)ANTWOORD mvo-magazine Asito uit

Asito - Verantwoord

Voor het vierde jaar op rij is het duurzaamheidmagazine (VER)ANTWOORD gepubliceerd. In het magazine delen verschillende prominenten uit de wereld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hun kennis en ervaringen. Daarnaast wordt in het magazine, dat tevens dienst doet als MVO jaarverslag, verantwoording afgelegd over de inspanningen op dit vlak van Asito.

Sander Haas, manager pr& communicatie van Asito: ‘We hebben het magazine (VER)ANTWOORD in het leven geroepen om onze relaties te informeren en inspireren op het vlak van duurzaamheid. Daarom laten we altijd een aantal experts aan het woord die hun visie geven op verschillende MVO-gerelateerde onderwerpen.

‘Daarnaast vertellen we waar we bij Asito mee bezig zijn. Niet in getallen, maar in verhalen. In concrete cases die de lezers kunnen gebruiken bij hun eigen duurzaamheidinspanningen.’

Experts

In (VER)ANTWOORD komen de volgende experts aan het woord: Marjan Minnesma (directrice Urgenda en nummer 1 in de top 100 meest invloedrijke duurzame Nederlanders), Thomas Rau (architect en expert op het gebied van de circulaire economie), Jan van Betten (oprichter van Nudge), Reinier van den Berg (meteoroloog en klimaatdeskundige) en als duo Aukje Smit (TNO) en Yuri Starrenburg over de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

(VER)ANTWOORD is gratis te bestellen via duurzaam@asito.com en digitaal in te zien en te downloaden via www.asitoverantwoord.nl

Informatie: www.asito.com

Reageren?