Rob Boers (CSU) genomineerd voor Business Improvement Manager

CSU - Rob Boers

Rob Boers, manager Kwaliteit, Arbo en Milieu van schoonmaakbedrijf CSU is een van de drie genomineerden voor de Business Improvement Manager Award 2013. Boers dankt zijn nominatie aan zijn persoonlijke inbreng bij de innovatieve en creatieve wijze waarop CSU kwaliteit en MVO praktisch heeft vertaald naar het gehele bedrijf dat 15.000 medewerkers telt.

Tijdens het Business Improvement Event op 6 juni in Driebergen geven de laatste drie genomineerden een presentatie over hun aanpak en bepaalt de jury de winnaar.

De andere genomineerden zijn Pieter de Kroon, bestuurder van Vanboeijen en Harm Slijper, Data Scientist bij Equipe Zorgbedrijven. De BIM Award wordt uitgereikt door het NNK. NNK is het de vereniging en het kennisnetwerk van bedrijven en individuen die zich actief bezig houden met alle aspecten van kwaliteitsmanagement.

Kwaliteitsmanagement

De jury is samengesteld door het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) en staat onder leiding van de heer Erik Heidelberg, voorzitter Raad van Bestuur van de William Schikker Groep.

Beoordelingscriteria zijn onder meer de aanpak, resultaten en presentatie van de verbeterprojecten en de rol van de manager in kwestie. Tijdens deze bijeenkomst van de NNK Awards wordt ook de Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement 2013 uitgereikt.

Informatie: www.csu.nl

Reageren?