SVS-opleiding voor Hago-medewerkers

SVS - Hago - Windesheim

35 medewerkers van Hago zijn geslaagd voor de Basisopleiding Schoonmaken van SVS. Zij ontvingen 22 mei hun diploma op Hogeschool Windesheim in Zwolle, waar de geslaagden ook zelf schoonmaken. Tevens ondertekenden managers van Hago en Windesheim die middag de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

De geslaagde Hago-medewerkers kregen hun diploma uit handen van SVS-docente Jetty Kleijer en objectleider Mireille Bruin, die voor elke geslaagde een persoonlijke felicitatie met anekdote had voorbereid.

Alle aanwezige partijen uitten hun enorme waardering en trots. Hago-regiodirecteur Michel Möller: “Hago staat voor vakmanschap en dat jullie vakmensen zijn hebben jullie bewezen met het behalen van dit diploma. Van harte gefeliciteerd!”

Schone campus

Een van de speerpunten van Hogeschool Windesheim is ‘Leven Lang Leren’. Dat sluit volgens manager Rob van der Waals van Windesheim perfect aan op de opleidingsmogelijkheden die Hago haar medewerkers biedt. Het schoonmaakcontract tussen Hago en Windesheim is dan ook weer met een jaar verlengd.

“Schoonmaken is voor ons heel belangrijk, want een schone campus draagt bij aan het studieresultaat van onze studenten. Wij zijn daarom heel blij met jullie op de campus”, verklaarde Van der Waals tegenover de geslaagden.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Voorafgaand aan de officiële diploma-uitreiking ondertekenden Möller en Van der Waals de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Deze code bestaat sinds 2011 en moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van betere verhoudingen in de schoonmaakbranche. Ondertekenaars verklaren de doelen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag te onderschrijven en toe te passen.

Hago en brancheopleider SVS hebben onlangs hun samenwerking uitgebouwd. Het komende jaar leidt SVS weer minimaal 360 medewerkers van Hago op. Ook rondden acht Hago-medewerkers recent de SVS-opleiding tot Praktijktrainer Basisopleiding Schoonmaken af.

Op de foto: De geslaagde Hago-medewerkers voor het markante Gebouw X van Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Informatie: www.hago.nl, www.svs-opleidingen.nl

Reageren?