FMN-actie: lidmaatschap tijdelijk gratis

FMN

Beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) is gestart met een speciale zomeractie. Facilitaire professionals die zich voor 4 september aanmelden, kunnen drie maanden lang gratis en vrijblijvend kennis maken met de beroepsvereniging.

Geïnteresseerden die nog geen lid zijn kunnen in de zomermaanden kennismaken met de voordelen die FMN te bieden heeft. Zo kunnen zij netwerken en kennisdelen met vakgenoten tijdens nationale, regionale en thematische bijeenkomsten.

Vrijblijvende proefperiode

Via de website fmn.nl, de tweewekelijkse nieuwsbrief en social media krijgen zij toegang tot actuele informatie, waaronder facilitaire vacatures. Tijdens de vrijblijvende proefperiode kunnen zij met leden ideeën en ervaringen uitwisselen en in discussie gaan. Daarnaast ontvangen zij maandelijks het vakblad FMI.

Facility Management Nederland

FMN is de beroepsvereniging voor facilitair professionals. Wij binden en verbinden eindgebruikers, leveranciers, docenten, adviseurs en studenten en bieden hen een waardevol netwerk waarin kennis verzameld, gedeeld en toegepast wordt. Onze circa 2400 leden zijn afkomstig uit diverse sectoren en uiteenlopende facilitaire branches, waarin jaarlijks 63 miljard euro wordt omgezet.

Informatie: www.fmn.nl

Reageren?