Succes Schoonmaak telt 500e geslaagde cursist

Succes - 500e cursist

Eind mei ontvingen medewerkers van Succes Schoonmaak hun diploma Basisvakopleiding Algemene Schoonmaak op het Horizon College Heerhugowaard. Bij deze ploeg zat de 500e geslaagde cursiste van het schoonmaakbedrijf: Mevr. Stuijt-Broersen.

De diploma’s zijn uitgereikt door mevr. M. Neutenboom (directrice van de RAS) en dhr. P. Bannink (coördinator examenbureau RAS), hierbij was ook de directie van Succes Schoonmaak aanwezig.

95 procent opgeleid personeel

Nico Schokker (operationeel directeur Succes Schoonmaak) vertelt: “Binnen Succes streven we naar minimaal 95 procent opgeleid personeel, dat we nu de 500e opgeleide medewerker voor de Basisvakopleiding Algemene Schoonmaak mogen feliciteren is natuurlijk fantastisch.

“Dit geeft ook de visie en ambitie van Succes Schoonmaak aan: Opleiden, persoonlijk ontwikkelen, groeien. We zijn hard op weg om iedereen binnen Succes Schoonmaak op te leiden, de volgende groepen staan alweer in de startblokken om te beginnen met de vakopleiding, daar zijn we ontzettend trots op”.

Op de foto de geslaagden van Succes Schoonmaak tijdens de diploma-uitreiking. Staand derde van links, mevrouw Stuijt-Broersen.

Informatie: www.succesvolendam.nl

Reageren?