Dag van de Schoonmaker – Hago: trakteer uw schoonmaker

Hago - Kaartje strandpakket

 

Zaterdag 15 juni is het de Dag van de Schoonmaker! Dat moet gevierd worden, vinden we bij Hago. De Dag van de Schoonmaker is speciaal in het leven geroepen ter waardering van het werk dat de ruim 175.000 hard werkende schoonmakers dagelijks verzetten.

Een dag die we bij Hago dan ook aangrijpen om al onze medewerkers in het zonnetje te zetten. Bovendien roepen we heel Nederland op om zijn of haar schoonmaker te trakteren!

175.000 schoonmakers

Dagelijks verzetten ruim 175.000 schoonmakers ontzettend veel werk om werk- en leefomgeving schoon en leefbaar te houden. Velen doen dat in de avonduren, al gebeurt het gelukkig steeds vaker overdag.

Daar worden wij bij Hago blij van, want zichtbaar werk, zorgt niet alleen voor zichtbaar beter resultaat, maar ook voor een prettiger werksfeer voor onze medewerkers. Zij voelen zich bewezen meer gewaardeerd en halen meer plezier en voldoening uit hun werk. Echter, nog teveel schoonmakers werken achter de schermen en krijgen daarmee niet de waardering die zij verdienen.

Oproep: waardeer uw schoonmaker

Tijd om onze sterren uit de coulissen te halen en in de schijnwerpers te zetten. Hago doet dat met een zomerpresentje. Zodat alle medewerkers deze zomer heerlijk kunnen genieten van een welverdiende vakantie!

Daarbij roepen we alle schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers op om ook hun waardering aan hun schoonmakers te laten blijken. Dat kan al met een klein gebaar. Een compliment voor het werk dat hij of zij verzet. Klein gebaar, groot verschil. Maar groots uitpakken is uiteraard ook geen bezwaar. Trakteren mag altijd!

Dagschoonmaak

Het grootste compliment voor een schoonmaker zou dagschoonmaak zijn. Zichtbaar werk, zichtbare waardering. Steeds meer opdrachtgevers zien de voordelen van dagschoonmaak. Bijvoorbeeld onze klanten van Hago Next, waar maximale dagschoonmaak een voorwaarde is. En met resultaat: de klanttevredenheid is bij alle opdrachtgevers minimaal een 8! Daarmee is dagschoonmaak bewezen succesvol en absoluut het overwegen waard.

Bijlage: Het kaartje dat alle medewerkers van Hago op 15 juni samen met een strandpakket thuis ontvangen.

Informatie: www.hago.nl

Reageren?