Atir & HTC Advies ‘vrienden van Madelein & Sophie’

Atir - volleybal

Madelein Meppelink en Sofie van Gestel zijn 2 jonge Nederlandse talenten in het beachvolleybal die volledig gaan voor hun sport. Zij hebben zich het hoogst haalbare doel gesteld: Goud op de Olympische spelen in Rio 2016! Talentontwikkeling staat hoog op de agenda bij Atir & HTC Advies. Het bedrijf heeft veel affiniteit met het leven van de volleybalmeiden.

Onze adviseurs zijn het kapitaal waarmee wij ons onderscheiden in een zeer veeleisende
markt. Talentontwikkeling staat dan ook hoog op de agenda bij Atir & HTC Advies. Onze
club heeft veel affiniteit met het leven van de volleybal meiden: een duidelijk doel hebben, het doel bereik je alleen samen, aanvullend aan elkaar zijn, tijd en ruimte voor ontwikkeling inbouwen, veel ‘meters’ maken maakt je dé expert, genieten van je keuzes, het proces wat je naar je doel leidt koesteren, blijf alert!

Londen 2012

Op de spelen in Londen 2012 waren ze al ontzettend goed en wisten ze zich als jong team direct in de kijker te spelen met een 9de plaats. Leuk is om te melden dat Madelein & Sofie veel toernooien spelen op weg naar Rio.

Dit jaar hebben ze al opvallend goede prestaties laten zien. Bij deze wedstrijden is het volledige Olympisch veld aanwezig! Ze zijn goed bezig dus. Brazilië en beachvolleybal, een rake combinatie die veel extra aandacht zal trekken. In Rio gaat ons meidenduo zeker schitteren.

Adviesbureau

Wij stellen ons als doel het beste adviesbureau te zijn op de vakgebieden schoonmaakonderhoud, catering, horeca en recreatie. Het is topsport wat we dagelijks doen met z’n allen! Wij gaan de ontwikkeling van Madelein & Sofie naar de top aandachtig volgen en zullen af en toe op onze site een update geven.

Informatie: www.meppelink-vangestel.nl

Tags:, ,

Reageren?