CSU-medewerkers volgen Combi-opleiding van SVS

CSU

Twee groepen van tien medewerkers van CSU Hospitality Services volgen in negen dagen de Combi-opleiding van SVS. Tijdens deze opleiding leren zij, naast alles over dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, ook hoe zij zelfstandig leiding kunnen geven aan een groep schoonmakers. De opleiding vindt plaats op bungalowparken Landal Coldenhove (Gelderland) en Landal Port Greve in Brouwershaven (Zeeland).

Voor de twee groepen is de opbouw van de standaard Combi-opleiding van SVS aangepast aan de wensen van CSU. De deelnemers volgen een combinatie van de lager kaderopleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud en de Basisopleiding Schoonmaken met Module Recreatiebungalows.

Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste inzet van hulpmiddelen en materialen en ergonomisch werken. Op het programma staan ook de communicatieprincipes, sociale vaardigheden, planning, administratie en de zorg voor machines en gereedschappen.

CSU stimuleert haar medewerkers door middel van persoonlijke motivatie en betrokkenheid tot de beste prestaties. Opleiden speelt daarbij een belangrijke rol.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.csu.nl.

Reageren?