Marcel Westerbeke operationeel directeur bij ISS

ISS - Marcel Westerbeke

Door de forse groei van ISS Integrated Facility Services B.V. en de toenemende behoefte aan het inrichten van een klantgerichte organisatie opzet hebben we besloten om binnen ISS Integrated Facility Services B.V, naast de huidige operationeel directeur Peter van der Smissen een tweede operationeel directeur aan te stellen.

Met ingang van maandag 17 juni 2013 zal Marcel Westerbeke in dienst treden als operationeel directeur IFS. Marcel heeft ruim 18 jaar ervaring in het facilitaire werkveld en is specialist op het gebied van Soft- en Hardservices binnen grootschalige complexe Integrated Facility Management projecten.

Eerst 14 jaar bij Sodexo in diverse accountmanagement posities waar hij uiteindelijk de rol heeft vervuld van Directeur Regional Accounts Sodexo Altys en Area Manager voor Shell voor de Nederlandse en Scandinavische markt.

 

Integraal facility management

De laatste 4 jaar is Marcel Managing Director geweest bij Yask (voormalige Prisma en onderdeel Vebego), één van de grotere organisaties op het gebied van integraal facility management in Nederland. Marcel heeft een master in Real Estate (University of Greenwich) en een bachelor in Facility Management (Hanze Universiteit Groningen).

John de Rooy: “Ik ben zeer verheugd met de benoeming van Marcel als operationeel directeur binnen ISS en ik ben er van overtuigd dat met de komst van Marcel wij een zwaargewicht in ons team halen die samen met het team ons gaat helpen bij het versnellen van de verdere uitbouw van ons Multi Service en Integrated Facility Services concept.”

‘Toonaangevend in Nederland’

Marcel Westerbeke: ‘Ik heb bewust gekozen voor ISS. Ik wilde mij aansluiten bij een organisatie die niet alleen nu toonaangevend is in Nederland, maar ook het beste toekomstperspectief biedt op het vakgebied van integrated facility management. Ik vind het fantastisch om bij te kunnen dragen aan de verdere groei en ambities van ISS samen met een professioneel team van nieuwe collega’s.’

Informatie: www.nl.issworld.com

Reageren?