CSU neemt schoonmaak van Fair over

CSU en Fair Groep

Het Udense schoonmaakbedrijf CSU heeft de schoonmaakactiviteiten van de Fair Groep uit Lelystad per 17 juni overgenomen. De medewerkers van Fair Schoonmaak en Onderhoud treden in dienst bij CSU.

CSU integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur. De overname (omzet ruim € 2 miljoen) sluit goed aan bij CSU’s ambitie om zijn marktpositie als landelijke schoonmaakspecialist te versterken.

Schoonmaak en bewaking

In de afgelopen jaren heeft de Fair Groep een spectaculaire groei doorgemaakt. In de afgelopen vijf jaar is de omzet verdubbeld en is de geografische spreiding van twee naar zeven provincies gerealiseerd.

Deze groei is evenwel niet gelijkelijk verdeeld over de activiteiten schoonmaak en bewaking. Waar in bewaking nog steeds uitbreiding op alle fronten wordt gerealiseerd, stokt de groei binnen het schoonmaakbedrijf.

Om de beoogde kwaliteit te kunnen waarborgen, heeft de organisatie ervoor gekozen om meer focus aan te brengen in het dienstenaanbod en te stoppen met de schoonmaakactiviteiten. Klanten en medewerkers kunnen profiteren van de professionele organisatie en kennis van CSU.

Overname past bij CSU’s groeistrategie

Volgens CSU’s Directievoorzitter John van Hoof past de overname goed bij CSU’s groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist: “In de krimpende schoonmaakmarkt ondersteunen we onze autonome groei daar waar mogelijk met interessante acquisities.

“De activiteiten van Fair Schoonmaak en Onderhoud vinden met name plaats in de regio’s Midden-Nederland en Oost-Nederland. Ze zijn een waardevolle aanvulling op onze contractportefeuille in dat werkgebied. Deze uitbreiding gaan we dan ook met volle aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.”

Op de foto vlnr: Andre Bakker (Directeur Fair Groep), Rob Fortuin (Directeur ICT & Projecten CSU), John van Hoof (Directievoorzitter CSU) en Buck Jüch (Directeur Fair Groep).

Informatie: www.csu.nl

Reageren?