Web2Clean gaat verder met één eigenaar

schoonmaakmachines-marktplaats.nl

Sinds 2010 zijn Cochel ter Schure en Stefan Bergman zakelijke partners in Web2Clean en Schoonmaakmachinesmarktplaats. Op 1 juli 2013 zal Cochel ter Schure zijn aandelen verkopen aan Stefan Bergman. Stefan Bergman gaat nieuwe activiteiten ontplooien en nieuwe features op Web2Clean introduceren terwijl Cochel ter Schure per 1 juli Worldwide Cleaning Support (WCS) gaat lanceren.

Worldwide Cleaning Support

WCS is dé online webwinkel voor al uw onderdelen en accessoires voor ieder type reinigingsmachines. Naast de gerenommeerde merken biedt WCS ook een eigen assortiment stofzakken, snoeren, motoren, zuigmondrubbers, batterijen en laders en nog veel meer hard lopende verbruiksgoederen.

WCS biedt een complete verkoop en service ondersteuning aan voor al hun relaties welke het moeilijk vinden de juiste reinigingsmachine of onderdeel te zoeken en/of te kiezen.

Cochel ter Schure heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche opgedaan bij zowel een schoonmaakgroothandel als bij verschillende A-merken. De laatste jaren was hij als zelfstandig professional in te huren als consultant en/of interim-manager, veelal in de schoonmaakbranche.

Web2Clean

Web2Clean is hét B2B internetplatform voor de professionele reiniging! Iedereen die professionele schoonmaakmachines zoekt en wil vergelijken, kan deze eenvoudig vinden met Web2Clean.com. Onafhankelijk èn gratis inzicht in het totale overzicht van reinigingsmachines. Maar W2C is meer dan een professionele vergelijkingswebsite! Zij bieden via schoonmaakmachines-marktplaats.nl ook gebruikte reinigingsmachines aan voor zeer voordelige prijzen.

Naast aandeelhouder van W2C is Stefan Bergman ook eigenaar van Bergman media group en heeft inmiddels 30 jaar ervaring in de media en marketing.

Informatie: www.web2clean.nl

Reageren?