Carel Lurvink levert Kärcher B140 aan Viggo Eindhoven Airport

Jeroen Neijmeijer (manager Trade Kärcher), Noud van der Ven en Betsie van Breemen (Viggo Eindhoven Airport), Marcel Zwarteveen (sales manager Carel Lurvink) en Dennis Nouwens (key account manager Kärcher).

Carel Lurvink BV (Enschede) is sinds kort Kärcher Professionale dealer en brengt Kärcher-machines voor professionele toepassingen. Voor Viggo Eindhoven Airport leverde Carel Lurvink onlangs een B140 zitschrob-/zuigmachine van Kärcher.

Marcel Zwarteveen, sales manager bij Carel Lurvink: “We hebben voor de samenwerking met Kärcher gekozen omdat we in de breedte van het assortiment heel veel mogelijkheden zien. Daarnaast zorgen een aantal features die Kärcher in de machines inbouwde, voor machines die uniek zijn in hun soort. Dankzij ons Kärcher-aanbod kunnen we nu een antwoord geven op alle vragen van onze klanten, zijnde die actief in de professionele schoonmaak en in de gezondheidszorg.”

Jeroen Neijmeijer, manager Trade bij Kärcher, bevestigt: “We zijn blij dat de samenwerking met Carel Lurvink ondertussen al een mooie opdracht heeft opgeleverd. De B140 zitschrob-/zuigmachine is de juiste machine voor de reiniging van Viggo Eindhoven Airport. Die keuze is trouwens mee tot stand gekomen dankzij het advies van Dennis Nouwens, key account manager Transport en Industrie bij Kärcher.

Klanten die advies willen over de juiste Kärcher-machine, brengen een bezoek aan het Carel Lurvink Experience Center in Enschede of maken een afspraak met één van de account managers. Meer informatie over de machines is terug te vinden via www.carellurvink.nl of via het zogenaamde CLOIS (Carel Lurvink Order Informatie Systeem).

Reageren?