Kärcher splitst leiding Benelux op

Kärcher splitst leiding Benelux op

Kärcher Benelux kende de afgelopen jaren een aanzienlijke groei zowel in de Nederlandse, Belgische als Luxemburgse markten. Naast investeringen in nieuwe producten en marketing wordt ook verder geïnvesteerd in een sterke klantgerichte organisatie. Om binnen deze groeiende organisatie de focus aan beide markten afzonderlijk verder te verhogen, heeft de onderneming besloten om met ingang van 1 juli 2013 een afzonderlijke CEO Belux en een CEO Nederland te benoemen.

De functie van CEO Belux blijft in de ervaren handen van Kees Wagtmans. Vanaf 1 juli wordt Jean-Paul Christy, tot op heden Sales Director Professional Nederland bij Kärcher, de CEO Nederland. Beide CEO’s zullen ook in de toekomst verder samenwerken met Mikael Shamim die de COO blijft voor beide ondernemingen zijnde Kärcher NV voor België & Luxemburg en Kärcher BV voor Nederland. De algemene directie van elke onderneming bestaat dan uit de respectieve CEO tesamen met de COO.

De voorbije zes jaar kende Kärcher Benelux een belangrijke omzetgroei in lijn met haar internationale doelstelling om marktleider te worden in de belangrijke doelgroepen voor Kärcher, zowel in het professionele als in het consumentensegment. Kärcher is ervan overtuigd dankzij deze wijziging de basis te verbreden om haar marktaandelen verder te kunnen uitbouwen.

Meer informatie: www.karcher.nl

Reageren?