EW en SVS komen met opleiding facilitair leidinggevende

Bas Cornelissen, Alg. Directeur EW Facility Services en Charles Scholte, Directeur SVS

In samenwerking met opleidingsinstituut SVS zet EW Facility Services een nieuwe stap in haar opleidingsprogramma. Nadat zij vorig jaar gezamenlijk de Basisopleiding Schoonmaken transformeerden tot een voor de facilitair dienstverlener op maat gemaakt lesprogramma, is het nu tijd voor de opleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud. Als eerste in de markt ontwikkelt EW Facility Services samen met SVS specifiek lesmateriaal voor deze opleiding, toegespitst op beleidsonderwerpen en situaties kenmerkend voor de facilitair dienstverlener. Geheel conform de eind- en toetstermen van de RAS. In oktober verwacht EW Facility Services van start te gaan met de eerste module. 

Mensen maken het verschil

EW Facility Services hecht veel waarde aan het bieden van voldoende en goede opleidingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues. Deze verhogen niet alleen het plezier van haar medewerkers in het werk maar ook de resultaten voor haar opdrachtgevers.

Inzetten van eigen docenten

EW Facility Services investeerde vorig jaar reeds in het opleiden van eigen trainers tot erkend SVS docenten. Zij hebben de kennis en kunde van een SVS-docent, inclusief de vakinhoudelijke materie, en vullen deze aan met bedrijfsspecifieke kennis. De trainers worden gedurende de samenwerking door SVS vaktechnisch en didactisch ondersteund door middel van individuele begeleiding en training. Ook voor de opleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud worden eigen vakspecialisten van EW Facility Services door SVS opgeleid, zij zullen fungeren als trainer binnen de eigen organisatie.

Samenwerking SVS

Na het succesvol op maat maken van de Basisopleiding Schoonmaken ziet EW Facility Services in SVS een competente partner voor deze vervolgstap. Met haar jarenlange ervaring heeft het opleidingsinstituut kennis in het ontwikkelen van didactische materialen, kan lesinhoud worden afgestemd op de eind- en toetstermen van de RAS en kan geput worden uit succesvol bewezen bestaand lesmateriaal.

 

Reageren?