HSO Schoonmaakservice krijgt winkelcentrum gegund

Facility Management

HSO Schoonmaakservice bv (onderdeel van De Haan Facilitaire Dienstengroep) te Purmerend, gespecialiseerd in het schoonhouden van onder andere winkelcentra, heeft per 1 juli de opdracht gekregen voor het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Weidevenne te Purmerend.

Zusterbedrijf HSD Specialistische Dienstverlening bv zal het periodiek hogedruk, glas en gevelonderhoud verzorgen.

Beheerder Stato Vastgoedmanagement uit Alkmaar, heeft op basis van goede ervaringen op andere objecten deze opdracht gegund aan HSO. Kort na de aanvang van het schoonmaakonderhoud zal tevens (door zusterbedrijf HSD Specialistische Dienstverlening bv) worden gestart met een grootschalige reiniging van het gehele winkelcentrum.

Reinigingsschema

Deze zogenaamde 0-beurt in combinatie met een zorgvuldig opgesteld periodiek reinigingsschema moeten het winkelcentrum in technisch en visueel oogpunt de komende jaren een blijvend representatief uiterlijk geven.

Naast snel handelen in geval van calamiteiten, is de flexibele opstelling, zeer korte communicatie-lijnen en het breed aanbod van professionele diensten een belangrijke gunnings factor geweest.

Facilitaire diensten

De Haan Facilitaire Dienstengroep ontzorgt beheerders, vastgoed eigenaren en facilitair managers met een totaal pakket aan professionele diensten. Op dit moment telt de portefeuille voor winkelcentrum schoonmaak 10 stuks, met winkelpassage oppervlakken variërend van 550 tot 7000 m².

Informatie: www.dehaanfdgroep.nl

Reageren?