Carel Lurvink bestaat 120 jaar

Carel Lurvink 120 jaar

Op 18 juli viert het Twentse familiebedrijf Carel Lurvink B.V. zijn 120-jarig jubileum. Het bedrijf werd in 1893 opgericht als een borstelfabriekje in Enschede. In de loop der jaren groeide de onderneming uit tot een professionele groothandel die naast een compleet aanbod voor de schoonmaak- en schildersbranche.

Carel Lurvink levert ook allerlei aanverwante artikelen , zoals persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Carel Lurvink is vandaag de dag gevestigd in een modern bedrijfspand aan de Marssteden.

Caspar en Julius Lurvink

Sinds de pioniersdagen aan het einde van de negentiende eeuw is Carel Lurvink zich altijd blijven ontwikkelen. In de lopen der jaren verhuisde het bedrijf naar steeds grotere en modernere panden en volgden de generaties elkaar op.

In 2007 namen Caspar en Julius Lurvink het stokje over van hun vader Harry, die op dat moment al 47 dienstjaren achter de rug had. Onder leiding van de beide broers − de vierde generatie Lurvink alweer − is de onderneming sindsdien blijven groeien en bloeien.

One-stop-shopping

Voor de komende jaren streeft Carel Lurvink ernaar het concept van one-stop-shopping nog verder uit te breiden en de klanten zo nog beter te ontzorgen. Daarnaast wil het bedrijf zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dat doet men niet alleen door steeds meer duurzame producten en diensten aan te bieden, maar ook door bijvoorbeeld zelf energie op te wekken met behulp van 220 ultramoderne zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand.

Informatie: www.carellurvink.nl

Reageren?