CWS komt met mvo-rapport

CWS nieuwe website

Voor de achtste keer verschijnt vandaag een nieuwe uitgave van het Mvo-rapport van CWS Nederland onder de titel; een duurzame visie, een praktische aanpak. De basiswaarden door het gehele rapport zijn zorg voor natuur, milieu en welzijn van mensen.

De kern van de business is: sanitaire hygiëne als eerste bouwsteen voor een goede gezondheid. Het nieuwe rapport is geheel opgesteld conform de officiële index van Global Reporting Initiative ( GRI).

Wasserij

Een aantal aansprekende resultaten in dit nieuwe rapport zijn o.a. efficiëntie verbeteringen in onze wasserij voor katoenen handdoekrollen. Dit heeft ertoe geleid dat het CWS afgelopen jaar is gelukt ca. 360.000 liter water te besparen.

Daarnaast zorgt een gedegen routeoptimalisatie tijdens het leveren van onze servicediensten en de overstap op groene stroom voor een aantal forse besparingen. Daar komt bij dat we onze CO2 uitstoot in 2012 met 10,5 % wisten te verlagen. Dit als direct gevolg van eigen activiteiten.

Mvo

CWS stelt zich ten doel om op een verantwoorde manier voor haar klanten de beste sanitaire hygiëne organisatie te zijn in dienstverlening en producten. CWS doet dit overigens niet alleen puur uit idealisme.

Mvo loont ook financieel én op het vlak van klanttevredenheid. Het KTO (klanttevredenheidsonderzoek) is een vast onderdeel in het rapport. Sanitaire ruimtes dienen immers goed uitgerust te zijn om de hygiëne voor de gebruiker te waarborgen.

 

Informatie: www.nl.cws.com

Tags:,

Reageren?