Blue Wave positief door audit ISO 14001

Blue Wave - ISO

Blue Wave, leverancier in reinigingssystemen, sanitaire voorzieningen en hotel supplies, mag naar aanleiding van recentelijke audit dagen het ISO 14001 Milieu certificaat ook komend jaar continueren.

Het ISO 14001 Milieu certificaat onderstreept dat Blue Wave een geborgd milieumanagementsysteem hanteert, welke voldoet aan wet- en regelgeving. Ook de interne processen, registraties en werkzaamheden zijn op een duurzame milieuvriendelijke wijze vorm gegeven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het bedrijf in Zutphen is al jaren een traject gaande dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een steeds grotere rol geeft in de bedrijfsvoering. Het behalen van het ISO 14001 certificaat in 2012 was hierin een wezenlijke stap welke men uiteraard ook wilde doorzetten. Met de verlenging van de certificering zet Blue Wave de ingezette lijn van verdere professionalisering door.

Milieumanagementsysteem

Tijdens de jaarlijkse auditdagen zijn wederom de verschillende afdelingen van Blue Wave doorgelicht. De conclusie is dat Blue Wave beschikt over een milieumanagementsysteem dat op juiste wijze is geïmplementeerd en intern breed wordt gedragen. Daarnaast was men tijdens de auditdagen erg te spreken over de app’s in de Blue Wave Shop en de afdelingsoverschrijdende activiteiten met betrekking tot milieu.

Informatie: www.bluewave.nl

Reageren?