Eurest Services ontvangt OSB-Keurmerk voor schoonmaakbranche

Eurest Services

Eurest Services heeft het OSB-Keurmerk behaald. Het OSB- Keurmerk is een kwaliteitsstempel dat de integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van bedrijven in de schoonmaak- en glazenwasserbranche garandeert.

De schoonmaaksector is voor Nederland een belangrijke sector met honderden bedrijven en ruim 150.000 medewerkers die iedere dag op een professionele manier schoonmaakactiviteiten verrichten. Daarom is de kwaliteit van de sector ook zo belangrijk.

Bescherming opdrachtgever

Het OSB-Keurmerk is een nieuw label, dat exclusief is voor organisaties die de schoonmaak- en glazenwasserbranche waardig zijn. Doelstelling van het OSB-Keurmerk is dat er een meer gelijkwaardige en professionele verhouding ontstaat tussen schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers. Daarnaast biedt het OSB-Keurmerk opdrachtgevers meer zekerheid. Het voorkomt dat zij in zee gaan met partijen die hun zaken niet op orde hebben. Met het keurmerk heeft iedereen voortaan zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze bedrijven. De brancheorganisatie zorgt met het OSB-Keurmerk voor meer transparantie in de markt en verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche.

Strenge criteria

Het behalen van het OSB-Keurmerk toont aan dat Eurest Services voldoet aan strenge criteria. Het laat zien dat Eurest beschikt over een brede vakkennis, goed omgaat met het personeel en netjes belastingen en sociale premies afdraagt. Abdullah Sari, National Cleaning Manager bij Eurest Services: ‘We zijn trots dat we het OSB-Keurmerk in bezit hebben. Het toont aan dat Eurest Services als organisatie, waarvan professionele schoonmaak een belangrijk onderdeel uitmaakt, een betrouwbare partij is om mee samen te werken en dat we de kwaliteit van onze organisatie hoog in het vaandel hebben.’

OSB-Keurmerkregister

Bedrijven die in het bezit zijn van het OSB-Keurmerk worden opgenomen in het OSB-Keurmerkregister. Op 1 januari 2013 werd het register OSB-Keurmerkbedrijven geopend. Vanaf 1 mei 2013 moet elk OSB-lid voldoen aan de verplichtingen die het OSB-Keurmerk stelt. De leden van OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke inspectie-instelling getoetst. Hierbij wordt gelet op tal van zaken waaronder de NEN 4400-1 Norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en specifieke OSB-eisen.

Over Eurest Services

Eurest Services is specialist op het gebied van food en support services. Moedermaatschappij Compass Group Nederland is onderdeel van het Britse Compass Group PLC. Elke dag leveren de ruim 500.000 medewerkers oplossingen en services van hoge kwaliteit. Diensten van Eurest Services zijn onder andere: catering, schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging, receptie, back office, postkamer, groenvoorziening, beveiliging, ongediertebestrijding, hoteldiensten, fitness, vergadercentrum. De diensten worden verzorgd op 196 locaties door heel Nederland.

 

Reageren?