Ronald Boesjes vertrekt bij ISS

Ronald Boesjes vertrekt bij ISS

Ronald Boesjes stopt dit jaar bij ISS. Ronald die voorheen diverse commerciële en directie functies bij ISS en Lavold heeft ingevuld en nu werkt als commercieel directeur van het segment Customer Support & Solutions, heeft aangegeven dit moment te willen aangrijpen om een andere weg in te gaan.

Deze beslissing is mede gemaakt doordat ISS in 2012 een aantal strategische wijzingen heeft doorgevoerd. Eén hiervan is dat ISS Nederland niet langer de grootste dienstverlener wil zijn maar de beste FM dienstverlener in Nederland. Deze keuzes zijn ambitieus en leiden tot een andere kijk op de markt en onze klanten.

Maarten van Engeland: “Ik vind het jammer dat Ronald deze beslissing heeft genomen, maar besef ook dat na een lang en waardevol dienstverband van ruim 28 jaar bij ISS zo’n moment een keer kan komen. Ik respecteer dat Ronald deze beslissing heeft genomen. Binnen ISS vinden er momenteel veel veranderingen plaats en deze gewijzigde strategie moet passen bij de persoonlijke verwachtingen van iedereen. Ik ben hem dan ook dankbaar voor de tomeloze inzet, kwaliteit, vak inhoudelijkheid en energie die hij altijd in zijn werk bij ISS heeft gestoken. Hierbij stelde Ronald het belang van onze klanten en medewerkers altijd voorop”.

Ronald Boesjes: “Ik heb dit moment aangegrepen om te stoppen bij ISS. Ik ga mij richten op nieuwe uitdagingen. ISS ben ik erkentelijk voor alle verantwoordelijkheden en mogelijkheden die zij mij in het verleden heeft geboden”.

 

Reageren?