Fortron benoemt nieuwe Manager National Accounts

Tinus van Duren Fortron

Tinus van Duren is door Fortron benoemd tot Manager National Accounts. Per 1 augustus 2013 is hij verantwoordelijk voor het relatiemanagement op strategisch niveau bij de national accounts van Fortron.

Van Duren is sinds drie en een half jaar werkzaam bij Fortron als regiomanager. Daarvoor bekleedde hij gedurende tien jaar verschillende posities binnen Sodexo. Robert Hompes, commercieel directeur van Fortron, is blij met de benoeming: “Tinus is een relatiebouwer en netwerker pur sang. Daarbij is hij dankzij zijn ruime operationele ervaring goed op de hoogte van alle primaire processen bij zowel Fortron als onze klanten.”

Over Fortron

Fortron is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in het totaalonderhoud van gevels. Het bedrijf heeft ruim 250 bevlogen vakmensen in dienst die graag met klanten meedenken over de beste oplossingen voor glas- en gevelonderhoud en geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Dankzij continue innovatie, goed opgeleide medewerkers en jarenlange ervaring met het onderhouden van alles op en aan de gevel, is Fortron al ruim dertig jaar toonaangevend in de branche.

Fortron maakt deel uit van Vebego International, dat in vijf landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten.

Meer informatie: www.fortron.nl

 

Reageren?