Schoonmaken in de toekomst: van trends naar innovatie

Zomerborrel VSR

Met een blik naar de toekomst organiseert VSR op woensdag 4 september de jaarlijkse VSR Zomerborrel in combinatie met de Kennisdag.

Technologische ontwikkelingen in de schoonmaakbranche gaan steeds sneller. En dat gaan we merken! Tijdens deze bijeenkomsten van hét platform voor professioneel schoonmaken staat de toekomst van schoonmaken centraal.

Kennisdag: ‘De toekomst van vloeronderhoud’

Tijdens de Kennisdag ligt de focus op innovaties in vloeren en vloerafwerking. Toonaangevende aanbieders van vloersystemen bespreken innovaties in vloeren die in de nabij toekomst te verwachten zijn en wat voor gevolgen die hebben voor vloeronderhoud.

Zomerborrel: ‘Trendbox 2050’

Met ogen uit de toekomst naar kansen van nu kijken om de routine van gisteren even los te laten. De presentatie van Leaders Against Routine ‘Trendbox 2050’ schudt je wakker, omdat ze duiding geven aan trends en onderzoeken en verbanden leggen tussen ontwikkelingen. Geen populistische luchtfietserij maar degelijke voorbeelden over de verre toekomst, waar je reële kansen uit kunt halen. Jessica van Rijn & Barbara van Veen van Leaders Against Routine laten ondernemers en managers door ogen uit de toekomst naar hun commerciële uitdagingen van nu kijken.

Programma VSR Zomerborrel en Kennisdag bij The Upper Deck in Naarden

12:00 uur Lunch en ontvangst Kennisdag
13:00 uur Aanvang Kennisdag
13:15 uur De toekomst van vloeronderhoud
14:00 uur Paneldiscussie
14:30 uur Napraten
15:00 uur Ontvangst Zomerborrel
15:30 uur Aanvang Zomerborrel
15:45 uur Trendbox 2050
16:30 uur Netwerkborrel
18:00 uur Sluiting VSR Zomerborrel

Meer informatie: www.vsr-org.nl

Tags:

Reageren?