Verticaaldagen Benelux verspreidt 15.000 toegangskaarten

Verticaaldagen 2013

Het is bijna zover. Op 19 en 20 september a.s. opent de vakbeurs Verticaaldagen Benelux weer haar deuren op het speciaal daartoe ingerichte expositieterrein op het Safari- en Vakantiepark Beekse Bergen te Hilvarenbeek nabij Tilburg. Via de tot nu toe geregistreerde standhouders zijn maar liefst 15.000 toegangskaarten beschikbaar. De verwachting is dan ook dat de inmiddels 4e editie van deze vakbeurs voor de hoogwerkerindustrie op grote belangstelling mag rekenen uit zowel de Benelux als ook uit omringende Europese landen.

Op Verticaaldagen Benelux kan kennis worden gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen in de marktsector van mobiele hoogwerkers, verreikers en mini rupskranen, hefsteigers en diverse aanverwante diensten. Gezamenlijk zullen de standhouders ca. 200 machines verdeeld over meer dan 60 merken tentoonstellen. De standhouders verwelkomen u graag op hun stand.

Geïnteresseerden die de beurs willen bezoeken maar geen toegangskaart van een der standhouders ontvangen hebben, kunnen zonder problemen naar het beursterrein afreizen en alsnog een gratis toegangskaart verkrijgen aan de registratiebalie.

Voor alle nadere info, kijk op www.verticaaldagen.net

 

Reageren?