Schoonmaakvakbeurs in België

Cleanexpo

Op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober 2013 wordt voor het eerst in België een vakbeurs georganiseerd voor de totale schoonmaakbranche. Iedere dag werken ongeveer 50.000 mensen in de schoonmaakbranche in België. Van interieurverzorgers tot glazenwassers, van reinigers van gevels tot industriële schoonmakers en van tapijtreinigers tot schoorsteenvegers. De totale schoonmaakbranche is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Zaken als efficiëntie, milieu en veiligheid zijn hot items.

Inloop-lezingen

Clean Expo is meer dan een vakbeurs. Op de beursvloer wordt een congresruimte gecreëerd waar diverse interessante inlooplezingen worden gegeven. Zaken als vakmanschap, managementzaken, wet- en regelgeving, veiligheid en dergelijke komen hier zeker aan bod.

Workshops en demonstraties

Speciaal voor hoogwerker leveranciers is een buitenterrein gereserveerd voor demonstraties. De demonstraties worden via workshops en inlooplezingen extra onder de aandacht gebracht.

Locatie

De vakbeurs Clean Expo wordt georganiseerd in de Waagnatie, Hangar 29, Rijnkaai 150 in Antwerpen. Vijfduizend vierkante meter historisch industrieel monument in het centrum van Antwerpen met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Informatie: www.cleanexpo.be

 

Reacties

Één reactie op “Schoonmaakvakbeurs in België”

  1. Nick geluykens6 maart 2014 om 14:26

    Beste,
    Wordt er in 2014 ook een dergelijke beurs georganiseerd ?

    Mvg,
    Nick Geluykens

Reageren?