Vendor opent twee nieuwe openbare toiletten

Vendor - Public Washrooms

In 2012 startte Vendor met een uniek openbaar toilet concept in winkelcentra in Rotterdam en Amsterdam. Op korte termijn voegt Vendor daar twee locaties aan toe. Op 23 augustus opent het Vendor toilet haar deuren in shoppingcenter Overvecht in Utrecht, begin oktober gevolgd door winkelcentrum Molenpoort in Nijmegen. Vanaf dat moment zijn ook de bezoekers van deze twee winkelcentra verzekerd van een schoon en fris toilet.

Hygiëne en comfort centraal

Het Vendor toilet onderscheidt zich door een hygiënische omgeving met veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek en speciale verlichting. Opgeleid, vakkundig servicepersoneel zorgt ervoor dat de toiletten consequent schoon gemaakt worden. Daarnaast worden de ruimtes ingericht met de toilethygiëne producten van Vendor. Denk hierbij aan de IQ Handdoekautomaat voor een altijd schone handdoek en een digitale luchtverfrisser die continu een prettige geur verspreidt. Alle toiletten zijn bovendien uitgerust met de Vendor Hygiene Seat voor gegarandeerd een 100% schone toiletbril.

Voordelen deelnemende winkeliers en horeca

Voor het gebruik van het toilet dient een klein bedrag te worden betaald. Na betaling krijgt de bezoeker automatisch een waardebon. Deze waardebon kan vervolgens direct of op een later tijdstip worden ingewisseld bij één van de deelnemende winkeliers in het winkelcentrum. Het bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop of consumptie. De waardebonnen zorgen voor extra klanten en hogere bestedingen, zodat de deelnemende ondernemers profiteren van meer omzet.

Kijk voor meer informatie op: www.vendor.nl/publicwashrooms

Reageren?