Roel Masselink nieuwe verenigingsmanager FMN

Roel Masselink in het midden met FMN voorzitter Ian van der Pool (rechts) en secretaris Rolf Nijdam.

Het bestuur van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) heeft Roel Masselink aangesteld als nieuwe verenigingsmanager.

Masselink (1968) heeft ruime ervaring met branche-en beroepsorganisaties en was vóór zijn overstap naar FMN directeur van de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD). Eerder was hij directeur/secretaris van de vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en vervulde Masselink diverse functies bij de werkgeversorganisatie VNO-NCW.

Secretaris Rolf Nijdam is blij met de komst van Roel Masselink: “de verenigingsmanager is de spil in de dagelijkse interne en externe, operationele en representatieve activiteiten van onze vereniging. Ik ben blij dat wij zo’n ervaren manager als Roel gevonden hebben. Hij heeft de nodige sporen in verenigingsland verdiend en zal nu zijn kennis, ervaring en netwerken ten volle voor FMN inzetten”.

Roel Masselink heeft zin in zijn nieuwe baan: “ik ben zeer gemotiveerd en enthousiast om als verenigingsmanager te werken aan de verdere profilering en professionalisering van FMN. Ik verheug mij op een prettige samenwerking met alle betrokkenen, in het bijzonder met de leden die zich als vrijwilliger actief inzetten voor het realiseren van de verenigingsdoelen”.

Masselink start op 1 september met zijn werkzaamheden. Hij volgt Henri van de Laar op, die de functie van verenigingsmanager twee jaar heeft vervuld.

Meer informatie: www.fmn.nl

Reageren?