SVS en Woudenberg lanceren ‘Schoonmaken in de Thuiszorg’

Schoonmaken in de Thuiszorg

Schoonmaakbedrijf Woudenberg en SVS hebben samen nieuw lesmateriaal ontwikkeld voor de Basisopleiding Schoonmaken met Module Particulieren. Het lesboek ‘Schoonmaken in de Thuiszorg’ gaat over de specifieke aspecten en omstandigheden voor schoonmakers in de particuliere en thuiszorgsector.

Alle nieuwe medewerkers van Schoonmaakbedrijf Woudenberg volgen binnen drie maanden de Basisopleiding Schoonmaken met de Module Particulieren van SVS. Zij krijgen nu les uit het nieuwe lesboek ‘Schoonmaken in de Thuiszorg’. Jacqueline Woudenberg, directeur van het gelijknamige schoonmaakbedrijf, vertelt: “Iedereen vindt het leuk om op deze manier samen met collega’s een opleiding te volgen en er worden onderling tips uitgewisseld. Ook de medewerkers die al langer in de thuiszorg werken, leren nieuwe dingen. Zij zien hun diploma allemaal als meerwaarde.”

Huishoudelijke materialen

In ‘Schoonmaken in de Thuiszorg’ wordt onder meer aandacht besteed aan ergonomisch schoonmaken met huishoudelijke materialen. Naast dagelijks en periodiek interieur- en sanitaironderhoud komen communicatie en taken als keukenonderhoud, ramen wassen en beddenopmaak aan de orde.

Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.schoonzoalsuwenst.nl.

 

Reageren?