‘Uniqcare breidt buitendienst uit’

Uniqcare Bartjan Zijlstra

Uniqcare heeft het aantal account managers uitgebreid met de komst van Bartjan Zijlstra. Bartjan is gestart als contactpersoon voor de klanten in Noord en Oost Nederland.

Bartjan Zijlstra heeft zijn opleiding Small Business & Retail Management afgerond en inmiddels de nodige commerciële ervaring opgedaan. De indiensttreding van Zijlstra past in de verdere groeistrategie van Uniqcare.

In zijn rayon neemt Bartjan Zijlstra de werkzaamheden over van Jaap Lemmens, die zich volledig is gaan toeleggen op de zorgsector voor geheel Nederland. Jaap Lemmens heeft met zijn kennis en ervaring de juiste focus om maatwerk te leveren voor de zorgsector. Met speciale producten voor de zorg en het complete dienstenpakket kan Uniqcare meerwaarde bieden gericht op de specifieke behoefte in het zorgsegment.

Uniqcare Facility Services is een landelijke dienstverlener voor sanitaire voorzieningen en schoonloopmatten. Uniqcare onderscheidt zich door de combinatie in aanbiedingsvormen en –concepten gericht op de individuele klant.

Meer informatie: www.uniqcare.nl

Reageren?