Asito lanceert nieuwe website

Asito lanceert nieuwe website

Vandaag lanceert Asito haar nieuwe website www.asito.nl. De nieuwe website is een van de zichtbare uitingen van de nieuwe missie en visie van Asito die onlangs werden gepresenteerd. Naast informatie over de diensten van Asito, zal de site ook gebruikt worden voor de promotie van mvo-gerelateerde projecten zoals het Nationaal Integratiediner en 1.000.000 druppels.

De nieuwe website is onderdeel van een complete make over van Asito’s digitale communicatie. Naast een nieuwe website, is ook de Asito nieuwsbrief vernieuwd. Daarnaast zal Asito vanaf vandaag Facebook en Twitter actiever inzetten.

Sander Haas, manager PR & Communicatie van Asito: ‘We zullen de beschikbare kanalen beter gaan benutten. Onze nieuwe website is volledig afgestemd op klanten en andere zakelijke contacten. Wat kan Asito voor u betekenen, waar kunnen we samenwerking vinden. Natuurlijk op het gebied van schoonmaak, maar zeker ook rondom (sociale) duurzaamheid. We zullen regelmatig whitepapers uitgeven om ervaringen en kennis met onze relaties te delen. De Asito nieuwsbrief gaat dieper in op al deze vlakken en combineert dit met nieuws en ontwikkelingen in de sector. We zullen Social Media vooral inzetten voor ‘luchtiger’ nieuws. Nieuwtjes rondom evenementen, duurzaamheid, projecten maar ook noviteiten in de branche.’

Meer informatie: www.asito.com

Tags:

Reageren?