PSV zeer tevreden over beleving in toilet

Vendor handdoekautomaten in een PSV-jasje

Voor PSV is het belangrijk beleving – en dus emotie – niet alleen op het veld, maar ook tot in het kleinste kamertje terug te zien. In het stadion maakt men daarom al gebruik van Vendor handdoekautomaten in een PSV-jasje. Deze automaat ademt de sfeer van de voetbalclub en staat garant voor een opvallende verschijning in de toiletruimtes. Voor het nieuwe PSV museum dat op 31 augustus de deuren opent, zijn daarnaast ook de toiletrolautomaten in speciale PSV-opmaak.

Gastvrijheid bij PSV betekent ook optimale toilethygiëne

Ronald Kooistra, Manager Commerciële Zaken, Service en Evenementen van PSV vertelt: “PSV heeft als speerpunt om het begrip gastvrijheid voor de supporters en zakelijke relaties structureel op een hoger niveau te brengen. Het Philips Stadion moet toonaangevend zijn voor voetbalclubs in Nederland. Gastvrijheid betekent ook optimale toilethygiëne. Afkomstig uit de hotellerie weet ik als geen ander hoe belangrijk een positieve indruk van de bezoeker is op dat gebied. Vendor biedt PSV en het Philips Stadion een totaaloplossing waar we erg content over zijn. We gaan namelijk alleen voor kwaliteit: niet alleen op het veld, maar ook in ons stadion. U begrijpt hoeveel mensen wij hier te gast hebben, elke thuiswedstrijd maar ook alle andere dagen van het jaar bij talloze zakelijke gelegenheden en bijeenkomsten. We zijn een multifunctioneel stadion op een unieke locatie. Met Vendor hebben we een leverancier die dezelfde service nastreeft en begrijpt hoeveel mensen wij tevreden willen stellen.”

Maximale beleving

De speciale handdoekautomaat versterkt de identiteit van PSV doordat deze in eigen clubkleuren gemaakt is en voorzien van het PSV-logo. Hiermee ervaart de toiletbezoeker zelfs in het toilet de beleving van zijn favoriete club.

Meer informatie: www.vendor.nl

Reageren?