Diversey presenteert zich op CMS Berlin 2013

Dr-Ilham-Kadri

Diversey, een onderdeel van Sealed Air, zal aanwezig zijn op de beurs CMS Berlin 2013 in september. CMS is de toonaangevende internationale beurs voor reinigingssystemen en diensten en de 2013 editie zal plaatsvinden van 24 tot 27 september. Te zien zijn meer dan 345 exposanten uit 19 landen en een uniek scala aan producten, systemen en technieken. De stand van Diversey kunt u vinden in Hall 1.2/ Booth 208.

Op de beurs van dit jaar zal voor de eerste keer een internationaal congres plaatsvinden over ‘Sustainable Competitiveness in the Cleaning Sector’. Met zijn verscheidenheid aan actuele en dynamische onderwerpen zal het internationale congres van CMS een must-see zijn voor alle besluitvormers uit de schoonmaakbranche.

Dr. Ilham Kadri, die in het begin van het jaar als voorzitter van de divisie Institutional and Laundry (I&L) bij Diversey gekomen is, zal deelnemen aan een paneldiscussie tijdens het congres.

Dr. Kadri heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring in diverse internationale corporate leiderschap en managementfuncties op het gebied van general management, verkoop en marketing, en research en development bij The Dow Chemical Company, Rohm & Haas, Huntsman, UCB-Cytec, en Shell Chemicals-Basell. Gedurende haar carrière heeft Dr, Kardri vijf fusies en overnames meegemaakt en ze wordt gezien als een drijvende kracht voor verandering. In haar rol als Voorzitter van de I&L afdeling is Dr. Kadri verantwoordelijk voor het aansturen van de gehele integratie en ontwikkeling van de afdeling, toezicht houdend op de innovatieve ontwerp-pijplijn en de ontwikkeling van een systeem van waarden met een sterke focus op duurzaamheid.

Ingaand op het aankomende CMS Congres, verklaart Dr. Kadri:”De schoonmaakindustrie is in toenemende mate een globaliserende branche. CMS is daarom, met zijn enorme internationale aanwezigheid, het perfecte forum voor een dergelijk congres, dat bedoeld is om nieuwe ideeën en kennis over de belangrijkste industriële onderwerpen zoals lokalisatie, duurzaamheid en marketing uit te wisselen. Ik ben blij om deel te mogen nemen aan zo’n waardig initiatief.”

Het internationale CMS congres zal plaatsvinden op 25 en 26 september 2013, en zal beginnen met een introductie en een keynote om 14:00 in het Marshall Haus.

Diversey zal hun TASKI® Quantum (inclusief TASKI® Trolleys), een revolutionair dweil system, bestaande uit een unieke dweilhouder en tweezijdige vlakmops waarmee klanten het aantal vierkante meters dat wordt gereinigd per enkele dweilbeweging significant kunnen verhogen. En verder zal de stal Diversey’s TASKI® Swingo 5000 showcasen, de ride-on schrobzuigmachine, en de Clax Revoflow™, het nieuwe wassysteem dat het gemak en de kostencontrole van automatisch gedoseerde vloeistoffen combineert met de ecologische voordelen van poeders.

Meer informatie over Diversey’s laatste innovatieve producten kunt u vinden op www.diversey.com.

 

Reageren?