EW Facility Services ontzorgt zorghotel Udens Duyn

V.l.n.r. Jan Strookman, Salemanager EW Facility Services en Anke Dortmans, General Manager Udens Duyn

Sinds 2 september verzorgt EW Facility Services de schoonmaakdienstverlening voor Hotel Udens Duyn. De facilitair dienstverlener voerde de opleveringsschoonmaak uit en is sinds de opening op 2 september verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud. Dit betreft de algemene ruimten, keuken, sanitaire ruimten en de 55 kamers waarover het 4-sterrenhotel beschikt.

De ervaring van EW Facility Services in de hospitality branche evenals haar ervaring in de zorgsector speelden een zeer belangrijke rol in het aanbestedingstraject. Ook het geïntegreerde dienstenpakket dat de facilitair dienstverlener biedt was voor Udens Duyn een belangrijk criterium.

Het herstelhotel is een initiatief van BrabantZorg, BrabantWonen, ziekenhuis Bernhoven en revalidatieorganisatie Tolbrug en biedt gasten een keuzemogelijkheid in het gebruik een nieuwe aanvulling op zorggebied en gastvrijheid. Udens Duyn biedt haar gasten luxe, comfort en gastvrijheid waarbij deskundig en servicegericht personeel de gasten optimaal begeleid naar een snel herstel.

Meer informatie: www.ew.nl

Reageren?