Evides Waterbedrijf en Middin ondertekenen Code

Code Verantwoord Marktgedrag

Evides Waterbedrijf en Middin ondertekenden 29 augustus de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwasserbranche. Gastheer van deze regionale ondertekening was brancheopleidingsinstituut SVS in Capelle aan den IJssel.

Voor beide organisaties was de ondertekening van de Code vanzelfsprekend. Voor zowel Evides Waterbedrijf, als Middin is verantwoordelijk marktgedrag een speerpunt. Beide bedrijven hebben tevens veel aandacht voor zorgvuldig omgaan met mensen, zeker ook bij geoutsourcet werk zoals schoonmaak.

Namens Evides Waterbedrijf ondertekende de heer Peter Fransman, manager Finance en Control. Evides Waterbedrijf (Rotterdam) levert 24 uur per dag, schoon, veilig en smakelijk drinkwater aan ruim 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Zuid-Holland Zuid, Zeeland en Brabant.

Namens Middin ondertekende de heer René Röling, hoofd Middelen.

Middin (Rijswijk) levert ondersteuning en zorg aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met een lichamelijk en/of meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel, of een beperking als gevolg van ouderdom.

Voor meer informatie over de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwasserbranche kunt u terecht op onze website codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl.

Reageren?