Ziekenhuizen kiezen voor Reflexmethode

Reflexmop

De maand september is nog maar net begonnen, of we starten 3 nieuwe ziekenhuislocaties op met de Reflexmethode. Het Ter Gooi in Blaricum en Hilversum en het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

De start valt hier samen met de introductie van Cleaning Excellence die ISS Cure&Care aan al haar medewerkers op deze locaties doceert en daarna ook implementeert.

Biofriends verzorgt het instrueren van de Reflexmethode aan iedere medewerk(st)er waarbij het droog stofwissen i.c.m. het vlekken verwijderen met een vlakmop wordt vervangen door slechts 1 handeling; n.l. klamvochtig reinigen en stofwissen van de gehele vloeren met 1 UMF Reflexmopdoek waarbij de S-methode gehanteerd wordt, waardoor los -, licht aangehecht – en aangehecht vuil grondig verwijderd worden.

De hygiƫnisten zijn vooraf aan de introductie middels uitleg en demonstratie op locaties volledig overtuigd van de verbeteringen.

ISS toont hiermee haar innovatieve kracht en neemt daarmee een voorsprong op de huidige, bestaande methodieken en laat de opdrachtgevers hiervan meeprofiteren terwijl de medewerkers fysiek minder belast worden.

Informatie: www.biofriends.nl

 

Reageren?