De Kroon golft voor goede doel

Golf

Op donderdag 26 september organiseren drie Utrechtse ondernemers en een golfprofessional een benefiet golftoernooi waarbij de opbrengsten naar het Helen Dowling Instituut gaan. Dit instituut helpt mensen met kanker, en hun naasten, de ziekte emotioneel te verwerken. Marco ten Berge, Kevin de Kroon, Sjef ten Berge en Ronald van Meeteren, organiseren voor de derde keer dit HDI Charity Golftoernooi.

“Het geeft mij een goed gevoel dat ik met tijd, plezier en inzet mijn bijdrage kan leveren. Als je kanker hebt, dan gebeurt er veel met je; je hersensysteem en je emoties kunnen totaal in de war raken. Met de opbrengst van dit golftoernooi kan het HDI nog beter haar doelstellingen verwezenlijken”, aldus Sjef ten Berge.

De Kroon facilitaire diensten

Kevin de Kroon (De Kroon facilitaire diensten): “Ik draag het HDI een warm hart toe en ik bied ze graag mijn energie en enthousiasme. Ik kan hulp bieden door mijn netwerk in te zetten en tijd te investeren. Dat vind ik veel belangrijker dan alleen maar geld geven. Daarom wil ik mijn ziel en zaligheid erin leggen om het ‘vergeten proces’, ofwel de geestelijke en emotionele steun aan mensen met kanker, mogelijk te maken. ”

Golfwedstrijd

Het HDI Charity Golftoernooi bestaat uit een spannende golfwedstrijd met aansluitend een verrassend diner inclusief veiling en loterij. Ook kunnen de deelnemers in de prijzen vallen door een ‘Hole in one’ of ‘Nearest to the pin’ te spelen. Daarnaast worden zij uitgedaagd om het op te nemen tegen golfprofessional Ronald van Meeteren.

Golfbaan Anderstein

Het golftoernooi vindt plaats op golfbaan Anderstein in Maarsbergen. Deze karakteristieke golfbaan beschikt over een uitgebreide flora en fauna en unieke ecologische ligging – deels op de Utrechtse Heuvelrug en deels in de Gelderse Vallei. De baan heeft 27 holes, een driving range, putting greens en zes korte oefenholes.

Hoofdsponsors

Hoofdsponsors van het HDI Charity Golftoernooi zijn De Kroon Facilitaire Diensten, Skoda Center Utrecht, Ten Events, Van Meeteren golf en Kick Vormgeving & Media. Daarnaast zijn er diverse andere sponsors en hebben tientallen bedrijven veilingstukken en loterijprijzen beschikbaar gesteld.

Informatie: www.dekroon.com

Reacties

Één reactie op “De Kroon golft voor goede doel”

  1. Richard Baauw15 september 2013 om 12:47

    De Kroon, goed bezig. In lastige tijden toch vasthouden aan geloof en visie….

Reageren?