EW in zee met Scheepvaartmuseum

EW in zee met Scheepvaartmuseum

Op 12 september formaliseerden Het Scheepvaartmuseum en EW Facility Services in Amsterdam hun samenwerking. Per 1 november as. draagt de facilitair dienstverlener zorg voor het schoonmaakonderhoud van de drie gebouwen Het Zeemagazijn, VOC Schip De Amsterdam en depot Het Behouden Huys.

Focus van de aanbesteding

Onder begeleiding van SMC Consultancy lag de focus van de aanbesteding op output, flexibiliteit en partnership. Ook een geborgd kwaliteitsplan en gedegen personeelsbeleid waren belangrijke criteria. Het Scheepvaartmuseum zocht een partner met aandacht voor opleiding en training, zowel van leidinggevende als uitvoerende medewerkers. EW Facility Services herkende deze behoeften en stelde deze centraal in haar aanbieding.

Belevingsfactor

EW Facility Services is verheugd dat zij een prominent museum als Het Scheepvaartmuseum toe kan voegen aan haar portfolio. “Musea zijn organisaties waarbij de ‘belevingsfactor’ een zeer prominente rol speelt”, aldus Bas Haagen, directeur Marketing en Sales. “Vanuit de overtuiging dat wij met onze dienstverlening positief bijdragen aan de beleving van bezoekers, medewerkers en gasten, sluit onze aanpak perfect aan bij Het Scheepvaartmuseum en haar wensen en doelstellingen.”

Meer informatie: www.ew.nl

 

Reageren?