FacilityApps On Tour met seminars over Apps

lunchbijeenkomsten-facility-apps

Uit het eerste onderzoek naar mobiel werken blijkt dat 75% van de bedrijven in Nederland geen mobiele bedrijfsstrategie heeft. Mede daarom gaat FacilityApps in oktober en november het land in en organiseert het lunchbijeenkomsten voor directies en managers van facilitaire – en schoonmaakbedrijven. Binnen twee uur zijn deelnemers – die kosteloos kunnen deelnemen – helemaal op de hoogte en weten ze wat de toekomst met nieuwe technologie gaat brengen.

Toekomst van Business Apps

‘De afgelopen weken konden we bijna niet voldoen aan de vragen die bij bedrijven speelden over Apps,’ aldus Jaap van der Spek, directeur bij FacilityApps. ‘Deze vraag kwam niet alleen van bedrijven, maar ook van branche-organisaties en de media. We merken dat er nog veel onwetendheid is met betrekking tot het gebruik van Business Apps. Er is nauwelijks bekend wat er al is en kan, wat er mag, en hoe ze dit kunnen of moeten implementeren.’

Hype of noodzaak

‘Wij denken niet dat Apps een hype zijn. Business Apps zullen de manier veranderen waarop bedrijven hun operatie inrichten en aansturen. Vraaggerichte dienstverlening, het nieuwe werken, apps die al aangeboden worden, gebouwnavigatie en gamification zijn thema’s die we tijdens de seminars aan bod laten komen. De ontwikkelingen gaan zo snel dat bedrijven wel mee moeten in deze ontwikkeling. Wij willen bedrijven in een lunchsessie in 2 uur op de hoogte brengen wat er al is,’ aldus Van der Spek.

Inschrijven

Vanaf maandag 8 september kunnen bedrijven zich op de site via www.facilityapps.nl/lunchbijeenkomsten inschrijven. Per bijeenkomst hebben wij maximaal 16 plaatsen. De plaatsen die FacilityApps in eerste instantie aandoen, zijn Zwolle, Den Bosch, Alphen aan de Rijn en Utrecht. Op de site staat meer informatie over het programma en de exacte tijden en locaties.

 

Reageren?