St. Nelis komt met project voor de schoonmaakbranche

Zwabbertjesdag

Stichting Nelis begint iets nieuws. Een werkgelegenheidsproject voor de schoonmaakbranche. Want die megawerkloosheid heeft nu wel lang genoeg geduurd. En de Werving & Selectiedagen noemen we Zwabbertjesdag!

Stichting Nelis breidt uit! Na een succesvolle opstartperiode van het werkgelegenheidsproject voor de glazenwasserij, Op de Ladder naar Succes, slaat Stichting Nelis nu de vleugels uit naar de schoonmaakbranche. Nelis introduceert hét werkgelegenheidsproject voor de schoonmaak: Nelis maakt Schoon!

Nelis maakt schoon is gebaseerd op dezelfde methodiek als Nelis’ project voor de glazenwasserij. Jongeren krijgen een leerwerktraject aangeboden met de basisopleiding Schoonmaak van SVS Opleidingen, lopen een maand stage en krijgen aan het einde van het leerwerktraject een arbeidsovereenkomst van minstens een half jaar aangeboden. Stichting Nelis coacht de jongeren, en zet zijn eigen netwerk in voor het bemiddelen naar stage en werkplek. Alle kandidaten krijgen tevens het veiligheidscertificaat VCA aangeboden.

Kennismaking met en oriëntatie op de branche gebeurt op de Zwabbertjesdagen. Zwabbertjesdagen worden door de ware Nelis-fan natuurlijk meteen herkend als Laddertjesdagen©®™. Stichting Nelis nodigt van harte alle werkloze jongeren uit Den Haag uit! Ben jij:
– 18 jaar of ouder?
– Gemotiveerd genoeg voor een opleiding + baan in de schoonmaakbranche?
– Fit genoeg voor dit fysieke werk?
– Uitkeringsgerechtigd, of in bezit van een uitkering?
– Het bankhangen & thuiszitten OOK ZO VRESELIJK ZAT!!??$#@%!

Kom dan op 24 september aanstaande naar de allereerste Zwabbertjesdag van Nederland!
Tijdstip 09.00 uur tot 13.00 uur
Datum 24 september 2013
Locatie WZH Waterhof, Polanenhof 130, Den Haag

Meld je aan via richard@stichtingnelis.nl, of bel even met 06-22467645. Zwabbertjesdag bestaat uit een carrousel van verschillende werkzaamheden die in de schoonmaakbranche voorkomen, een speedmeet met medewerkers van Stichting Nelis en kennismakingsgesprekken met mensen die als professional werkzaam zijn in de schoonmaakbranche. Tot de 24ste!

 

Reageren?