Wiltec neemt Cornelco over

Showroom Wiltec

Het Udense bedrijf Wiltec B.V. kondigt aan per 16 september 2013 de activiteiten van Cornelco B.V. over te nemen. Een logische stap, want beide bedrijven hebben veel expertise en kennis in huis op het gebied van persoonlijks beschermingsmiddelen (PBM) & beroepskleding. Deze overname past binnen de strategie van Wiltec om het specialisme op dit gebied verder uit te bouwen en zo de klanten nog beter van dienst te zijn.

Cornelco is met een brede klantenkring, in veel diverse branches, een vooraanstaande specialist op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met het kwalitatief hoogwaardige productenpakket, een persoonlijke benadering en de servicegerichte organisatie, was Cornelco een belangrijke partner voor haar klanten. Na een zorgvuldige afweging is in Wiltec dan ook een betrouwbare partij gevonden, die de activiteiten in dezelfde lijn zal voortzetten vanuit de vestiging van Wiltec in Uden.

Voor klanten verandert er vrijwel niets: zowel de klanten van Cornelco als van Wiltec kunnen gebruik blijven maken van deskundige aanspreekpunten, de vertrouwde service en een nog uitgebreider producten- en dienstenpakket. De medewerkers van Cornelco verhuizen mee naar de vestiging in Uden.

Wiltec is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van o.a. persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding in de Benelux. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan ruim 245 mensen en boekte de onderneming in 2012 een omzet van ca. € 45 miljoen. In 2013 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie aan de Industrielaan 24 en verkreeg het de erkenning Best Managed Company van Deloitte.

Meer informatie: www.wiltec.nl

Reageren?