Uniqcare loves poep

Uniqcare loves poep

Een goede toilethygiëne is van belang voor de uitstraling van een bedrijf, maar nog meer voor de gezondheid van de medewerkers en bezoekers. Daarom ondersteunt Uniqcare de ‘love poep’ actie van de Maag Lever Darm Stichting. Om dit duidelijk te maken heeft Uniqcare een speciale ‘Love POEP’ pagina aan haar website toegevoegd. Er zijn een aantal dingen waar toiletbezoekers zelf op kunnen letten om goed te poepen. De vijf belangrijkste zijn op de site gezet.

Met ‘love poep’ wil de Maag Lever Darm stichting aandacht vragen voor het belang van een goede stoelgang. Ruim 2 miljoen mensen hebben een spijsverteringsaandoening, van redelijk onschuldig tot zeer ernstig, zoals darmkanker. De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor deze mensen. Uniqcare ondersteunt de Maag Lever Darm Stichting op diverse manieren in haar werk.

Uniqcare Facility Services is een landelijke dienstverlener voor sanitaire voorzieningen en schoonloopmatten. Uniqcare onderscheidt zich door de combinatie in aanbiedingsvormen en –concepten gericht op de individuele klant. Informatie over de Maag Lever Darm stichting op www.mlds.nl.

 

Reageren?