Axxicom nieuwe thuishulpleverancier Brielle

axxicom

Per 1 oktober 2013 kunnen de hulpbehoevende huishoudens in de gemeente Brielle gebruikmaken van de professionele huishoudelijke hulp van Axxicom Thuishulp. Axxicom neemt voor deze groep mensen de zorg voor dagelijkse en wekelijkse huishoudelijke werkzaamheden uit handen, zoals het schoonmaken van de woning, wassen, strijken en bedden opmaken. De medewerkers van Axxicom Thuishulp kunnen daarnaast de boodschappen doen, maaltijden verzorgen en bieden ondersteuning aan partners of gezinsleden binnen dezelfde leefomgeving.’

‘Axxicom is trots op deze gunning. Het gebied van de gemeente Brielle sluit goed aan bij andere gemeenten waar wij al langer en naar volle tevredenheid hulp bij het huishouden leveren’, vertelt Claudia Willemsens, Bedrijfsmanager van Axxicom Thuishulp. ‘Axxicom zet alles in het werk om nieuwe klanten in Brielle op een juiste wijze te begeleiden om de hulp bij het huishouden op te starten’.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het kan gaan om ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen. De Wmo zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Meer informatie: www.axxicomthuishulp.nl

 

Tags:

Reageren?