Hijman kiest voor duurzaam Werner & Mertz

Werner & Mertz Greencare

Hijman Schoonmaakartikelen BV, dealer van professionele reinigingsproducten en machines voor de professionele schoonmaak en glazenwasserij in Nederland, kiest voor de producten Tana Professional en green care van Werner & Mertz Professional in zijn assortiment. Daarmee kiest het bekende cash & carry bedrijf resoluut voor duurzaamheid.

Hijman Schoonmaakartikelen, dat vanuit het centraal gelegen cash & carry magazijn in Amsterdam heel Nederland bedient, maakte de afgelopen jaren een ommezwaai naar een duurzaam beleid.

Roland Wink, algemeen directeur bij Hijman: “Op een gegeven moment moet je dan de vraag stellen of de bestaande partijen waar je al jaren zaken mee doet, nog passen in dit plaatje. En dan kwamen we tot de vaststelling dat dit voor sommige van onze leveranciers niet zo was en moet je op zoek naar leveranciers die wel één op één bij onze filosofie aansluiten”.

Werner & Mertz Professional

Werner & Mertz Professional bouwt sinds jaar en dag aan ecologische alternatieven voor professionele reinigingsmiddelen. Intussen bekleedt het merk green care van Werner & Mertz Professional de marktleiderspositie in de Benelux en is het gamma uitgegroeid tot hét ecologische reinigingsmiddelenmerk voor professioneel gebruik.

Alle green care producten bestaan uit hernieuwbare en plantaardige grondstoffen en hebben een snelle en volledige biologische afbreekbaarheid. Uit de natuur, van de natuur, naar de natuur.

Totaalschoonmaak

Ten gevolge van een pertinente keuze voor een duurzaam beleid, opteerde Hijman dus voor de producten van Werner & Mertz Professional. Roland Wink: “De ontwikkeling van met name de green care lijn van Werner & Mertz sluit immers naadloos aan op onze filosofie om zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten in de markt te zetten. Met Werner & Mertz halen we een expert in huis wat betreft ‘totaalschoonmaak’.

‘Bovendien levert Werner & Mertz ook zeer degelijke en op maat gesneden handboeken en trainingen voor een efficiënt, economisch en foutloos gebruik van zijn producten. Werner & Mertz is daarenboven ook een partij die onophoudelijk investeert in research en development van nieuwe producten en methoden.’

Hijman

Eric Van Raemdonck, General Manager bij Werner & Mertz Professional Benelux, benadrukt: “Hijman is een begrip binnen de schoonmaakbedrijven in Nederland, een grote groeipool voor ons. We zijn uiteraard erg blij dat Hijman voor onze producten kiest. Hijman is de langst bestaande dealer binnen deze business. Met de keuze voor onze producten heeft Hijman een solide, betrouwbare partner die doordrongen is van duurzaamheid. Daar kan Hijman op zijn beurt de vruchten van plukken.”

Informatie: www.wmprof.com, www.hijman.nl

Reageren?