Nieuw: Toiletjuffrouw

Toiletjuffrouw

Eefje Janssendaalen is jonge ondernemer en is onlangs gestart met een bedrijf in artikelen op het gebied van sanitaire hygiene: Toiletjuffrouw. Dit bedrijf biedt een compleet assortiment sanitaire- en toiletartikelen. Alles voor een schoon toilet is bij Toiletjuffrouw te koop. Voornamelijk voor de zakelijke- en dienstverlenende markt. Dispensers en vullingen zoals wc-rolhouders, dameshygiëne-containers, prullenbakken en papier- en zeepdispensers.

Om de klant nóg vollediger van dienst te zijn, is het assortiment recentelijk uitgebreid met specifieke toiletschoonmaakartikelen en -middelen, zoals zeep, doeken, schrobbers; alles wat ertoe bijdraagt het toilet dagelijks schoon en fris te houden. Juist met dit complete assortiment, wat niet alleen erg functioneel is maar er ook nog eens mooi uitziet, denkt Toiletjuffrouw zich flink te onderscheiden van andere leveranciers. Bovendien wil ze een totaalpakket aanbieden, mét bijbehorende serviceovereenkomsten om een constante kwaliteit te waarborgen.

Een Toiletjuffrouw met een visie dus; een totaalpakket aan sanitaire hygiëne waarbij gemak, comfort en schoonheid een grote rol spelen. Het idee: maak een toiletbezoek, waar dan ook, tot een plezierig en hygiënisch ritueel.

Informatie: www.toiletjuffrouw.com

 

Reageren?