Nieuwe website Vendor online

Nieuwe website Vendor online

Vanaf 1 oktober staat de nieuwe website van Vendor www.vendor.nl online. Deze moderne en dynamische site staat in het teken van beleving en sluit perfect aan bij de vernieuwde huisstijl van Vendor. Ook de vacaturesite www.werkenbijvendor.nl is in een nieuw jasje gestoken.

Meer klantinteractie

“Bij het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we ons zoveel mogelijk verplaatst in de sitebezoeker. Zo is er gekozen voor een heldere navigatiestructuur. In één oogopslag moet alles duidelijk zijn. De teksten zijn zo kort mogelijk en gericht op de lezer. Via vaste modules aan de rechterkant kunnen bezoekers eenvoudig contact opnemen, een bestelling plaatsen of bijvoorbeeld partner worden van Vendor. Voor nog meer klantinteractie, voegen we hier binnenkort een chatfunctie aan toe.” aldus Miriam Jansen, marketing manager bij Vendor B.V.

5 sterren toilethygiëne

Bij Vendor staat de toiletbezoeker centraal. Dit is terug te zien op de site. Diverse gebruiksituaties bij klanten worden getoond. Eigen medewerkers van Vendor fungeerden hiervoor veelal als model. De belangrijkste kernwaarden van Vendor – positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid – komen op de nieuwe site duidelijk naar voren. Ook neemt duurzaamheid een prominente plek in. Wat niet zo vreemd is, aangezien Vendor als eerste en enige toilethygiëne leverancier het certificaat MVO Prestatieladder niveau 3 heeft behaald. De pagina “5 sterren toilethygiëne” vat dit alles nog eens duidelijk samen.

Over Vendor

Vendor is vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en actief in meer dan 30 landen. Als specialist biedt Vendor op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne voor haar klanten. Een positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

Meer informatie: www.vendor.nl 

Tags:

Reageren?