Veiligheidsregio Haaglanden kiest voor Combiwerk-Haeghe Groep

Ondertekening VRH Combiwerk en Haeghe groep

Veiligheidsregio Haaglanden maakt de maatschappelijk verantwoorde keuze door het schoonmaakwerk uit te besteden aan de combinatie Combiwerk-Haeghe Groep. Maandag 30 september is door partijen de overeenkomst getekend. Hiermee is voor minimaal twee jaar werkgelegenheid gecreëerd, specifiek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Veiligheidsregio Haaglanden is een samenwerkingsverband van negen gemeenten in Haaglanden en verzorgt de brand- en rampenbestrijding in de regio Haaglanden. Het is een omvangrijk schoonmaakbestek dat 25 locaties beslaat.

Gezien de geografische omvang van het bestek zijn Combiwerk en de Haeghe Groep voor deze situatie een combinatie aangegaan.

Combiwerk is hét werkleerbedrijf in de regio Delft. De Haeghe Groep is een bedrijf dat dienstverlening en producten levert en daarmee mensen uit de Haagse regio met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan binnen hun mogelijkheden biedt.

Daarnaast re-integreren Combiwerk en de Haeghe Groep uitkeringsgerechtigden naar werk. Met de uitvoering van het nieuwe bestek, kan een grote groep medewerkers werkervaring opdoen bij deze externe maatschappelijk verantwoorde organisatie. En de werkervaring levert een bijdrage aan hun verdere loopbaan.

 

Reageren?