Personele investering CSU in klantgerichtheid

Patrick van de Sande CSU

Bij schoonmaakbedrijf CSU is Patrick van der Sanden gestart als nieuwe Manager National Accounts en Elke de Jong als Manager Business Development. Met hun komst investeert CSU in het verder verbeteren van klantgerichte oplossingen en relatiebeheer.

Patrick van der Sanden (44) start bij CSU als Manager National Accounts. Naast de verantwoordelijkheid voor het beheer van zijn eigen relaties geeft hij leiding aan de National Accountmanagers. Patrick van der Sanden werkte sinds oktober 2006 bij Van Gansewinkel. Als Key Account Manager was hij verantwoordelijk voor nationale klanten met name in de zakelijke dienstverlening en centrale overheid. In deze rol stond hij mede aan de wieg van de ontwikkeling en uitrol van duurzame oplossingen.

Business Development

Recent startte bij CSU ook Elke de Jong (34) als Manager Business Development. Zij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe en onderscheidende dienstverleningsconcepten, producten en oplossingen. Die moeten aansluiten op de toegenomen vraag naar meerwaarde door opdrachtgevers. Elke de Jong richt zich verder op het delen van kennis en best-practices en ondersteunt bij concrete klantvragen. Ze bekleedde sinds september 2005 bij Tintelingen meerdere commerciƫle functies en was er de laatste vier jaar Commercieel manager. In deze rollen introduceerde ze succesvol diverse nieuwe B2B concepten.

 

Reageren?