Uniqcare steunt het Huis voor de Gezondheid

Uniqcare Huis voor de Gezondheid

Uniqcare ondersteunt het Huis voor de Gezondheid met het ter beschikking stellen van de sanitaire voorzieningen.

Het Huis voor de Gezondheid is een samenwerkingsinitiatief van Alzheimer Nederland, Diabetes Fonds, Fonds Psychische Gezondheid, Longfonds en de Maag Lever Darm Stichting. In het Huis voor de Gezondheid maken de vijf gezondheidsfondsen zich sterk voor preventie, genezing en betere kwaliteit van leven voor miljoenen chronisch zieken en hun naasten.

Met deze sponsoring zijn de fondsen gegarandeerd van de hygiënische sanitaire oplossingen en kunnen de fondsen het geld dat zij besparen op de toilet hygiëne besteden aan hun daadwerkelijke doel.

Om de samenwerking te vieren hebben de directies van Uniqcare en de vijf fondsen het glas geheven. De gezamenlijke huisvesting van het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort is 1 oktober jl. officieel geopend.

‘Op deze wijze kunnen wij ons MVO-beleid heel concreet vormgeven’ aldus Dré Broeken, directeur van Uniqcare ‘zeker omdat dit initiatief aansluit op de zorgmarkt, die wij steeds intensiever benaderen.’

Uniqcare Facility Services is een landelijke dienstverlener voor sanitaire voorzieningen en schoonloopmatten. Uniqcare onderscheidt zich door de combinatie in aanbiedingsvormen en –concepten gericht op de individuele klant.

 

Reageren?