Regus kiest voor De Kroon Schoonmaakdiensten

Regus kiest voor De Kroon Schoonmaakdiensten

De Kroon Service- en Schoonmaakdiensten gaat per 1 oktober de schoonmaak en glasbewassing verzorgen voor de kantoorpanden van Regus Netherlands. De Kroon heeft van deze grote wereldwijde speler op de markt van flexibele kantoorruimten en mobiel werken een opdracht gekregen voor de 17 centres in het zuiden van ons land.

Directeur Kevin de Kroon van het in Utrecht gevestigde facilitaire bedrijf is bijzonder blij met deze nieuwe stap in de landelijke groeistrategie. ‘Het is voor ons van het grootste belang om ons te blijven ontwikkelen in tijden dat ook de facilitaire markt onder druk staat. De Kroon speelt daarom voortdurend in op de wensen van haar klanten, die flexibiliteit en maatwerk willen. Wij zijn voor hen steeds vaker een ‘one stop shop’, voor complete ontzorging, maincontracting en multiservicemogelijkheden op het gebied van schoonmaak, hoveniersdiensten, bedrijfscatering, object- en persoonsbeveiliging, detacheringsdiensten en binnen-, buiten- en projectzonwering.’

Regus heeft 1500 volledig ingerichte kantoren in honderd landen, zowel voor incidenteel gebruik als op langdurige basis. Doel van Regus is het bieden van rendabele, mobiele, werkeffectieve en efficiënte werkplekken. En vanzelfsprekend ook schóne werkplekken.

 

Reageren?