King Nederland rijdt met schonere vrachtwagen!

King Nederland vrachtwagen

De Europese Unie legt steeds strengere regels op als het gaat om de uitstoot van motorvoertuigen. Op die manier willen ze de vervuiling door deze voertuigen beperken. Met de nieuwste Mercedes-Benz Atego voldoet King ruimschoots aan de Euro-6 normering die in 2014 van kracht wordt. 

Emissienorm Euro VI

‘Met de recente aanschaf van de nieuwste Mercedes-Benz Atego door Van Oort, onze nationale distributeur, voldoen we ruimschoots aan de emissienorm Euro VI, die in 2014 gaat gelden. We nemen dus een voorsprong als het gaat om rijden met schonere vrachtwagens’, aldus Jacques Hoogstraten Logistiek Manager bij King Nederland.

De toekomstgerichte motoren van de Mercedes-Benz Atego zijn bijzonder milieuvriendelijk en laten de stikstof-emissies sterk dalen. Ook de dreigende rijverboden voor binnensteden (milieuzones) zijn met deze nieuwe vrachtwagen geen probleem.

King

King is totaalleverancier van hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables. King richt zich op de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, overheid, zakelijke dienstverlening en wederverkoop.

Informatie: www.king.nl

King maakt onderdeel uit van Bunzl plc. Bunzl is wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. www.bunzl.nl

Reageren?