SVS en Van Adrichem tekenen 2-jarige overeenkomst

SVS Basisopleiding

Dienstverlenend bedrijf Van Adrichem en brancheopleider SVS hebben een tweejarige samenwerkingsovereenkomst getekend. Tot en met 2015 zal SVS in totaal zeven groepen medewerkers van Van Adrichem opleiden in de Basisopleiding Schoonmaken.

Peter Nolet, operationeel directeur bij Van Adrichem: “Onze medewerkers zijn het allerbelangrijkst voor de waarde van onze dienstverlening. In die lijn vinden wij dat we onze medewerkers moeten opleiden en leren hoe mooi het vak is.”

Van Adrichem haalde dan ook als eerste duurzame schoonmaakbedrijf van Nederland een certificaat op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Nolet koos bewust voor een langdurige samenwerking met SVS. “Het voelt al vanaf het begin goed. SVS zegt niet ‘zo gaan we het doen’, maar biedt een luisterend oor. Samen bespreken we steeds geschikte lesdata, voorkeur voor docenten en lesruimten waar onze medewerkers zich prettig voelen”, vertelt Nolet.

Saamhorigheid ‘mooie bijkomstigheid’

Begin dit jaar volgden al twee groepen medewerkers van Van Adrichem de Basisopleiding Schoonmaken van SVS. Nolet: “Over die groepen waren wij  uitermate tevreden. Een mooie bijkomstigheid was de saamhorigheid die zo’n opleiding tussen collega’s creëert.”

Over saamhorigheid gesproken: Nolet was zelf een van de deelnemers aan de Basisopleiding Schoonmaken. “Het was voor mijn collega’s natuurlijk hilarisch om mij een toilet te zien schoonmaken. Maar ik ben geslaagd en ik heb nu veel meer inzicht in hoe onze medewerkers  te werk gaan”, aldus de operationeel directeur.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl,  www.adrichem.nl

Reageren?